Always chasing light

Always chasing light

lørdag den 13. juli 2013

Stor redningsaktion på Tversted Strand

Sidst på eftermiddagen i går kørte vi en tur mod vestkysten, og da vi nærmede os Tversted, kunne vi høre konstant helikopter støj, og vi kunne se en helikopter stå næsten stille i luften. - Vi kørte mod stranden, og her var der et stort opbud af Politi, ambulance og andre redningskøretøjer.


Det viste sig, at det var to 15. årige piger og deres lillebror, som havde fået deres mor til at ringe 112, fordi de havde set en svømmer ret langt ude i vandet, og han forsvandt pludseligt. - Vi talte med pigerne og deres mor på stranden, og pigerne virkede meget sikre, og derfor havde myndighederne sat den helt store redningsaktion igang med helikopter og tre både, som afsøgte et stort område.

Vi blev på stranden i en times tid, og vi har senere læst i Nordjyske, at aktionen blev indstillet kl. 19.45 efter 2-3 timers intens eftersøgning af et 10 kvadratkilometer stort havområde. Man fandt ikke svømmeren, og ingen personer er meldt savnet, så man formoder, at han er kommet i land længere henne på kysten.


Vores konklusion var, at vi havde været vidne til en meget effektiv indsats fra myndighederne, og at det danske beredskab tilsyneladende virker, og at man tager en anmeldelse alvorligt, selv om det koster en formue at sætte en så stor redningsaktion igang.


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar